Pia Lillebøe Berntzen

Pia Lillebøe Berntzen

Psykolog ved Bergenskontoret

Pia har lang erfaring som psykolog, hovedsakelig fra psykisk helsevern for barn og unge (BUP). Hun har jobbet mye med utredning og behandling av barn og unge med sammensatte vansker og belastninger i livet og har erfaring med veiledning til foreldre, fosterforeldre og andre faggrupper innenfor ulike tjenester. Pia har kompetanse på behandling av ulike former for psykiske helseplager med fordypning innen stress og belastningsrelaterte plager, emosjonelle reguleringsvansker og kjønnsidentitetsforstyrrelser. Hun tilbyr individuelle samtaler, fellessamtaler med barn og foreldre og veiledningsoppdrag.

Dette sier Pia om seg selv

For meg er det viktig å skape en trygg og uhøytidelig atmosfære hvor du kan kjenne deg møtt og forstått. Sammen kan vi utforske og sortere i utfordringene dine og situasjonen du står i. Dette vil kunne bidra til økt forståelse av deg selv og dine mønstre slik at vanskene blir mer håndterlige og lettere å justere. Jeg jobber innenfor flere psykoterapeutiske retninger og metoder som jeg benytter fleksibelt i møte med deg og dine behov.

Dette sier Menta-teamet om Pia

Pia er en omsorgsfull, nysgjerrig og faglig dyktig psykolog. Hun kan ofte bruke humor i samtaler, og er god på å hjelpe andre med å snakke om vanskelige tema på en måte som gjør at de kjenner seg ivaretatt. Hennes kompetanse innen stress og belastningsplager gjør henne til en veldig relevant psykolog for de som strever med overveldelse eller utbrenthet. Hun engasjerer seg i å se og romme foreldre og barn, og mestrer å legge til rette for gode samtaler ved å trekke veksler på en breddekompetanse, og deler raust av sin kunnskap i sine terapiforløp.