Kontakt oss

Vi har klinikker i Stavanger og Bergen. Vi er også tilgjengelig for videosamtaler hvor enn du måtte befinne deg! Vår videoløsning er kryptert og sikker. Samtalen gjennomføres enten via appen vår, eller ved å logge inn på våre nettsider. Vi er tilgjengelig på telefon mellom 08.00 og 15.30 på hverdager. Vi ber om at sensitiv informasjon ikke sendes til oss på mail.

Illustration

Adkomst klinikk i Stavanger

Besøk oss
Besøk oss

Knud Holms gate 5, 4005 Stavanger

Skriv til oss
Skriv til oss

klinikk@menta.no

Vi holder til i et gult trehus med grønne karmer, ved siden av Radisson Blu Atlantic Hotell. På grunn av bygging i området er det lettest å ankomme bygget nordfra (samme side som Radisson-hotellet). Parkering i St. Olav Parkeringshus.

Togstasjonen og busstasjonen er en fem minutters spasertur unna. Man kan også ta alle busslinjer som går til Stavanger sentrum. De nærmeste busstoppene er langs Jernbaneveien og Olav Vs gate.

Adkomst klinikk i Bergen

Besøk oss
Besøk oss

Vestre Strømkaien 1, 5008 Bergen

Skriv til oss
Skriv til oss

klinikk@menta.no

Vi har byttet lokaler og holder nå til sentralt i Bergen sentrum. Adressen er Vestre Strømkaien 1, 2. etasje. Inngangsdøren finner du like til venstre for Global Foods (døren er markert med blant annet Fitness First og Bergen Body Work).

Lokalene ligger et par minutters gange fra Bergen busstasjon. Dersom man ankommer i egen bil, kan man parkere i ByGarasjen eller på egen parkeringsplass like ved bygget (Lars Hilles gate 16A).

Adkomst klinikk i Kristiansand

Besøk oss
Besøk oss

Andøyfaret 17, 4623 Kristiansand

Skriv til oss
Skriv til oss

klinikk@menta.no

Det er gratis parkering like utenfor bygningen. Kontoret ligger i første etasje og har inngang og venteværelse i lokalene til RO&FRED Hudpleieklinikk.

Last ned

Dersom du ønsker, kan du laste ned vår app for å gjennomføre videosamtaler og få tilgang til dine avtalte timer. Om du ikke ønsker å laste ned appen, vil du også kunne logge inn og få tilgang via våre nettsider

Menta. App store
Menta. Google play