Hilde Bekkeheien

Hilde Bekkeheien

Psykolog ved Stavanger-kontoret

Hilde har betydelig erfaring med behandling av angstlidelser etter å ha jobbet i mange år ved angst og OCD-teamet i Bergen. Hun har særlig kompetanse på behandling av tvangslidelse (OCD), panikklidelse, agorafobi, sosial angstlidelse, helseangst og generalisert angstlidelse, og både i korttids-/konsentrerte forløp og lengre behandlingsformat. Denne kompetansen har gjort at Hilde har hatt ansvar for å bistå i etablering, veiledning og sertifiserting av angstteam rundt i landet. Hilde har spesialisert seg spesielt innen ulike former for kognitiv terapi, og er sertifisert behandler, gruppeleder og veileder i den anerkjente behandlingsformen 4-dagersbehandling, som er en måte å gi konsentrert behandling for OCD og angstlidelser. Hun har også deltatt som behandler i ulike forskningsprosjekter.

Dette sier Hilde om seg selv

Jeg synes angstbehandling er svært interessant og spennende. Det er særlig givende å sammen med klienter finne frem til akkurat hva som skal til for å komme ut av den onde sirkelen, og å se folk mestre ting de på forhånd ikke trodde de skulle få til!

Dette sier Menta-teamet om Hilde

Hilde er en engasjert, kvikk og åpen behandler. Hun jobber alltid for å forstå og hjelpe dem hun møter på best mulig måte. Hun har mye fagkunnskap og evner å omsette teori til praksis på en kreativ og lettfattelig måte. Hos Hilde kan du være trygg på at du vil bli møtt med varme, kompetanse og lave skuldre.